“Mikä uskomaton muutos!”: McCarthyn 40-kiloinen painonpudotus hämmästyttää nettikansalaisia.

40 kiloa laihtuneen McCarthyn radikaali muutos ihastutti kaikkia faneja 🧐 He tuskin tunnistivat näyttelijän merkittävän painonpudotuksen jälkeen 😱😳 Tsekkaa kuvat alla olevasta artikkelista👇

Tuskin on ketään, joka ei tuntisi tätä lahjakasta, menestynyttä sekä karismaattista näyttelijää. Hän lukeutuu Forbesin tuottoisimpien näyttelijöiden joukkoon ja on saanut jopa Oscarin. Hänen painonsa on pitkään ollut yksi hänen tunnusmerkeistään.

McCarthy on aina ollut itsevarma, eikä ole koskaan antanut painonsa vaikuttaa itsetuntoonsa. Hän tunsi itsensä kauniiksi, mutta terveyshuoli motivoi häntä laihduttamaan. Ravitsemusterapeutin opastuksella hän omaksui terveellisen ruokavalion.

Hänen uusi ruokavalionsa keskittyi proteiineihin, hedelmiin ja vihanneksiin ja lopetti pikaruoan ja sokeriset tuotteet kokonaan.

Liikuntaa hän harrasti potkunyrkkeilyssä. Päättäväisyytensä ja vahvan tahtonsa ansiosta hän pudotti 40 kiloa ja on tällä hetkellä aivan erilainen.

Painonpudotuksen lisäksi suurin osa faneista uskoo, että hänestä tuli entistäkin hurmaavampi ja naisellisempi. Hänestä huokuu nyt enemmän energiaa ja innostusta.

Uteliaille tiedoksi, että hän painaa tällä hetkellä noin 70 kiloa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant