”Valtavat reidet, kimmoisuuden menetys!” Huomattavasti pyöristyneen Lady Gagan uusin ulosanti tekee otsikoita

Jopa uskolliset fanit tuskin tunnistivat Lady Gagaa hänen rajuun painonnousuunsa jälkeen! 😬😱 Vaikka hän näyttää täydelliseltä Instagramissa, todellisuus on pieni pettymys! 🙄🥱 Poplaulaja on päästänyt itsensä täysin irti eikä ole enää sama hoikka kaunotar! ⏳ Pidätä hengitystäsi ennen kuin näet hänen uudet kuvansa tässä artikkelissa! 👇

Yllättäen Lady Gaga on ollut poissa viimeisimmistä arvovaltaisista tapahtumista, mikä on herättänyt kysymyksiä. Jotkut olettavat, että syy hänen äkilliseen vetäytymiseensä on ehdollistettu hänen uupumuksellaan ja ehkä joillakin henkilökohtaisilla asioilla. Hänen viimeisimmän retkensä jälkeen kaikki on kuitenkin käynyt selväksi.

Päinvastoin, hän on ollut aktiivinen musiikkiteollisuudessa ottaen huomioon uuden musiikkinsa ja erittäin odotetun elokuvan nimeltä ”The Joker”: Madness for Two”. Viime aikoina piilotetut paparazzit ovat vanginneet Gagan tennisharjoituksissa, joka osoitti eläviä merkkejä painonnoususta ja kimmoisuuden menetyksestä.

Poplaulaja oli mukana kumppaninsa, yrittäjä Mike Polanskin kanssa, jonka kanssa hänen suhteensa on kestänyt jo neljä vuotta. Vaikka fanit odottavat miehen kosivan häntä lähitulevaisuudessa, pariskunta näyttää vielä ottavan aikaa selvittämättömistä syistä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant