“Pitsirintaliiveissä ja minihameessa!” Charlize Theronin tuore esiintyminen kuumentaa sosiaalista mediaa

“Ei ainakaan täysin alasti”, “Showbisnes pilasi hänetkin” – näin nettikansalaiset reagoivat hänen uusimpaan lookkiinsa! 🤬😤 Theron peitti hädin tuskin rintansa ja pitkät säärensä jättäen tilaa mielikuvitukselle! 🤭❤️‍🔥 On epäreilua, miten upeat sääret 4️⃣8️⃣-vuotiaalla naisella voi olla! 😏🤌 Puhuttaneet kuvat – katso artikkeli! 👇

Broadcast Film Critics Associationin isännöimään merkittävään tapahtumaan oli kutsuttu joukko tunnettuja ja menestyneitä tähtiä, ja Charlize Theron oli heidän joukossaan. Parhaiten hänet muistetaan rooleistaan elokuvissa “2 päivää laaksossa”, “Hollywood Confidential” ja “That Thing You Do”, ja hän kuuluu merkittävimpiin elokuvatähtiin.

On hämmästyttävää huomata, että hän näyttää 48-vuotiaana yhä upealta ja hänellä on aivan täydellinen vartalo. Hänen viimeaikainen muotivalintansa herätti reaktioita. Hän suosi pitsirintaliivejä yhdistettynä täysin mustaan kokonaisuuteen, mikä lisäsi hänen kuvaansa vielä enemmän eleganssia sekä maustetta.

Hänen hiuksensa oli sidottu ponnariksi ja meikki korosti hänen kauniita piirteitään antaen hänelle nuoremman ja tuoreemman ilmeen. Täydelliseksi täydennykseksi tulivat hänen mustat sandaalinsa. Tähden valinta sai aikaan ristiriitaisia reaktioita. Joidenkin mielestä se oli “liikaa” pitäen hänen asuaan sopimattomana ja häpeällisenä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant