“Ei tunnista perhettään eikä osaa puhua!” Viimeisin päivitys Willisin terveydentilasta sai fanit rukoilemaan näyttelijän puolesta

Breaking! 🔥Willis ei enää puhu ja emme voi tehdä muuta kuin odottaa ihmettä!🙏🥺 Hollywood-näyttelijästä on paljastunut joitakin leukoja pudottavia yksityiskohtia!😳 Paljonko aikaa on jäljellä ja mitä lääkärit ennustavat?🤔🧐 Lisää – katso artikkeli!👇

Kenellekään ei ole enää salaisuus, että näyttelijällä on diagnosoitu dementia, kauhea sairaus, joka vaikuttaa kantajansa aivojen toimintaan ja heillä on ongelmia liittyen puhumiseen ja asioiden muistamiseen. On sanomattakin selvää, että myös hänen ulkonäössään on tapahtunut muutoksia, jotka olivat yksinkertaisesti väistämättömiä.

Valitettavasti amerikkalaisen näyttelijän oli valitettavasti hyvästellä uransa, jossa hän on jättänyt ikuisen jäljen ja ottanut merkittävän panoksen. Hänen vaimonsa on hiljattain puhunut hänen nykyisestä terveydentilastaan, ja tämä oli jotain, mitä fanit eivät olleet valmiita kuulemaan.

Hänen kuolemansairautensa etenee edelleen ja hän alkoi jopa käyttää erityistä laitetta puhumiseen. Huhujen mukaan hän on jo lakannut tunnistamasta edes vaimoaan ja tyttäriään.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant