Kukaan ei ajatellutkaan hankkia tätä kaatopaikalla sijaitsevaa tonttia, kunnes eräs perhe näki siinä potentiaalia.

Emme kuunnelleet ketään ja ostimme tontin kaatopaikalta! 🛖😬Että kukaan ei odottanut näin uskomattomia tuloksia, ei ole mitään sanottavaa! 🫣😍 Kurja paikka muuttui taivaallisen kauniiksi kartanoksi, josta nyt kaikki unelmoivat! 🫠Katsokaa ennen-jälkeen kuvat tästä artikkelista! 👇

Se oli vuonna 2014, kun mieheni ja minä jätimme kaikkien mielipiteet ja epäuskon huomiotta ja hankimme tontin kaatopaikalta. Kukaan sukulaisistamme ei voinut kuvitella, mitä aiomme tehdä sillä, kunnes näytimme lopputuloksen ja jätimme heidät sanattomiksi.

Ihmiset eivät voi uskoa silmiään, kun he näkevät, kuinka monta kasvilajia kasvaa maagisessa puutarhassamme. Tämä on jotain uskomatonta verrattuna sen alkutilaan. Silloin siellä oli vain tiiliä ja rikkinäistä lasia, siksi se ei houkutellut ketään.

Ensimmäinen tehtävä oli päästä eroon kaikesta roskasta, mikä vaati paljon aikaa, vaivaa ja hikeä. Kun saimme roskat siivottua, siirryimme suunnittelemaan pihan ulkoasua. Piirsimme alustavat suunnitelmamme paperille, ja nyt näimme haluamamme paikan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant