“Todellisen rakkauden määritelmä!” Erään australialaisen mallin uskomaton elämäntarina ansaitsee erityishuomiota.

Ne, jotka eivät vieläkään usko todelliseen rakkauteen, katsokaa tätä ettekä sano mitään! 😏👌Hän oli aivan tavallinen tyttö Australiasta, mutta syyskuu 2️⃣, 2️⃣0️⃣1️⃣1️⃣ oli päivä, jolloin kaikki muuttui! 😲🧐 Turia Pitt selvisi kauheasta tulipalosta ja 6️⃣5️⃣% hänen kehostaan paloi! 😱😨 Kaikki olivat varmoja, että hänen poikaystävänsä jättäisi hänet, mutta he perustivat perheen ja tulivat jopa vanhemmiksi! 🤗😍Koko tarina – katso artikkeli! 👇

Tämän päivän artikkeli kertoo Turia Pittistä, tavallisesta australialaisesta tytöstä, joka eli elämää, josta miljoonat unelmoisivat. Hän oli ikätovereidensa kaunein tyttö, kirjoilla mallin uralla ja parisuhteessa rakastavan poikaystävän kanssa. Kohtalolla oli kuitenkin muita suunnitelmia.

Syyskuun 2. päivänä 2011 hän jäi kuin ihmeen kaupalla henkiin tulipalon jälkeen, jonka seurauksena 65 prosenttia hänen kehostaan kärsi hirvittäviä palovammoja. Tämä tapahtui 100 kilometrin maastojuoksukilpailun aikana, kun hän jäi loukkuun ja juoksi liekkien läpi. Hän joutui käymään läpi 200 leikkausta ja viettämään 3 vuotta sairaalassa erityishoidossa.

Kaikki olivat enemmän kuin varmoja siitä, että hänen kumppaninsa Michael jättäisi hänet pian ja löytäisi kauniin tytön, jolla olisi normaalit kasvot. Kaikkien suureksi yllätykseksi Michael ei kuitenkaan vain pysynyt hänen rinnallaan, vaan perusti hänen kanssaan perheen ja sai myöhemmin lapsia.

Miljoonat ylistivät suuresti Turian sitkeyttä ja päättäväisyyttä. Hän ehti jopa lehtien kansiin ja ansaitusti ansaitsi Vuoden naisen tittelin. Nykyään he ovat kaunis ja esimerkillinen perhe.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant