“Miten Affleck päästi hänet ulos tässä?” Lopezin huomiota herättävä ulkonäkö tekee otsikoita sosiaalisessa mediassa

Lopez unohti jälleen ikänsä eikä pitänyt takin alla mitään! 😲🫣 Fanit joutuivat jopa sulkemaan silmänsä hämmennyksestä nähdessään suosikkitähtensä mauttoman kuvan, jonka näet tästä artikkelista! 👇👇👇

On vaikea uskoa, että tämä latinalaisamerikkalainen diiva on 54-vuotias, sillä hän ikääntyy kuin hieno viini ja vain paranee vuosien myötä. Ikonisella laulajalla ja näyttelijällä on niin täydellinen vartalo, että se antaa hänen helposti pukeutua jopa kaikkein paljastavimpiin asuihin, joita hän voi koskaan kuvitella.

Useimmat hänen muotivalinnoistaan saavat muotikriitikoiden ihailun ja ylistyksen, kun taas sosiaalisessa mediassa ihmiset eivät koskaan lakkaa arvostelemasta ankarasti hänen “sopimatonta” tyyliään kutsuen häntä mummoksi, joka ei muista, kuinka vanha hän on.

Kameran linssit vangitsivat showbisnestähden oliivinvärisissä housuissa ja mielenkiintoisessa takissa, jonka alla ei ollut mitään, voitko uskoa? Jotkut huomasivat, että hänellä oli sen alla toppi, joka oli kuitenkin täysin läpinäkyvä eikä peittänyt mitään.

Kun häneltä kysytään, mikä pitää hänet yhtenä halutuimmista ja kysytyimmistä julkkiksista, hän vastaa ylpeänä, että hän pitää erittäin tärkeänä terveellisiä elämäntapoja, joihin kuuluu oikeanlainen syöminen ja säännöllinen kuntosalilla käyminen.

Voidaan sanoa, että hänen ikäisekseen hän näyttää kirjaimellisesti upealta, eikä hänellä ole vertaistaan alalla.

Jaa rohkeasti mielipiteesi kanssamme!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant