“Onpa epäsiisti ilme!” Meghan Markle aiheutti kohua paljastetuilla säärillään ryppyisten shortsien alla

Tämä nainen on täysin unohtanut, kuka hän on!👸🏻❌ Kun katsoo häntä ryppyisissä shortseissa, ei ole selvää, että Meghan on prinssin vaimo!🤴🏻💔Hän ei varmasti kuvitellut, että hänen jalkansa vangitsisivat paparazzi🦵🏻📸Hänen outo kuvansa katso here⬇️

41-vuotias Sussexin herttuatar Meghan Markle nähtiin taannoin vahingossa arjessa, kun hän oli miehensä kanssa rähjäisissä vaatteissa. Tämä hetki aiheutti epäilemättä jännitystä ja ihmetystä internetin käyttäjien keskuudessa.

Katukuvaajat nappasivat vahingossa useita kuvia Meghanista valkoisessa paidassa ja lyhyissä shortseissa. Hän täydensi ulkoasunsa tyylikkäällä hatulla.

Näistä kuvista on tullut kiistan aihe. Monet olivat ilahtuneita hänen tyylitajustaan ja ihailivat hänen kuvavalintaansa. Jotkut ovat kuitenkin ilmaisseet tyytymättömyytensä ja väittäneet, ettei Meghan noudata perinteisiä brittiläisiä normeja. He olivat erityisen pettyneitä ryppyisiin shortseihin.

Jotkut käyttäjät ilmaisivat mielipiteensä, että Meghan näytti virheettömältä ja kannattivat pariskuntaa. He totesivat, että Meghanilla oli positiivinen vaikutus prinssi Harryyn.

Mitä mieltä sinä olet Meghanin tyylistä? Olemme kiinnostuneita mielipiteestäsi, jaa se kommenttikentässä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant