”Paljaat olkapäät ja avoimet rinnat”: fanit tyrmistyivät nähdessään Jennifer Garnerin, Ben Affleckin ex-vaimon, olkaimettomassa mekossaan

Jennifer Garner, amerikkalainen kuuluisa näyttelijä, on tällä kertaa peittänyt miljoonien sydämet. Hän esiintyi Los Angelesin ensi-illassa elokuvassa ”The Last Thing He Said to Me” valkoisessa istuvassa mekossa.

Garnerilla oli paljaat hartiat ja puoliksi avonainen rinta, ja mekossa oli koristeellisia kultaisia raitoja, jotka tekivät mekon ulkonäöstä houkuttelevamman. Hän valitsi ylleen kultaiset stilettosandaalit, timanttikorvakorut ja useita kivisormuksia. Näyttävät kiharat oli kammattu hieman taaksepäin. Eikä meikki ollut mauton, vaan siinä oli savuisia varjoja, herkkää huulipunaa ja poskipunaa.

Ensi-ilta oli 14. huhtikuuta, ja Garner näytteli pääosaa. Tämä rooli oli alun perin tarkoitettu Julia Robertsille. Paikalla oli Reese Witherspoon, joka on sarjan tuottaja. Hänellä oli yllään yksiolkainen musta minimekko ja tyylikkäät mustat korkokengät.

Tämä trilleri kertoo tarinan naisesta, joka aloittaa oudon suhteen teini-ikäisen tytärpuolensa kanssa. Hän haluaa paljastaa totuuden kadonneesta miehestään.

Garner oli hieman huolissaan roolista ja oli hermostunut, koska hän kävi läpi tiukan ja pitkän koe-esiintymisprosessin ja sai roolinsa vasta muutaman kirjeen jälkeen. Sarjassa hän ja tytärpuoli ovat kilpailijoita, mutta he työskentelevät yhdessä löytääkseen vastauksia. Nikolaj Coster-Waldau on sarjassa hänen aviomiehensä ja Anguri Rice on hänen tytärpuolensa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant