”Hyvästi, pitkät hiukset!” Demi Moore esittelee uuden kampauksensa ja jättää kaikki sanattomiksi

Nyt ymmärrämme, miksi hän esiintyy aina hiukset auki! 😏👌 Amerikkalaisnäyttelijä esiintyi uudella tyylikkäällä kampauksellaan ja aiheutti kohun! 😲😤Willisin ex-vaimo teki kokeen ja näytti tunnistamattomalta! 🧐😬Katso, miten fanit reagoivat siihen tässä artikkelissa! 👇

Tämän loistavan ja menestyneen näyttelijättären tuore ulkonäkö yllättävällä kampauksen muutoksella tuli suurena yllätyksenä. Kyse on siitä, että hän vaihtoi yhtäkkiä tavaramerkkinsä pitkät mustat lukkonsa tyylikkääseen pullaan ja herätti reaktioita. Stylistit vetivät hänen pitkät hiuksensa takaisin tyylikkääseen uuteen tyyliin.

Hollywood-näyttelijättären näkeminen näin sai monet hänen ihailijansa ja kannattajansa ällistymään. Vaikka se näytti täydelliseltä hänen upean kuvansa kanssa, uskolliset fanit eivät voineet olla pyytämättä häntä palauttamaan pitkät hiuksensa takaisin. Hänen täysin uusi kuvansa sai aikaan ristiriitaisia reaktioita.

Paljon huomiota kiinnitettiin myös hänen upeaan valkoiseen mekkoonsa, jota koristivat strassikoristeet ja syvälle ulottuva kaula-aukko. Tähti täydensi sitä hopeisilla korkokengillä ja tyylikkäillä timanttikoruilla. Moore oli täydellisesti meikattu ja näytti parhaalta.

”Minulta kesti hetken tunnistaa hänet!”, ”Missä hänen pitkät hiuksensa ovat?”. Tuokaa ne heti takaisin!”, ‘Etsikää hänelle uusi stylisti!’, ‘Nyt on selvää, miksi hän aina päästää hiuksensa alas’.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant