“Grant ei voi edes seistä hänen vieressään!” Keanu Reeves näytti äidilleen ja räjäytti verkon.

Hän toi äitinsä julkisuuteen ja kaikki sanovat samaa! 🫢🤯 Fanit vertasivat Patriciaa tyttöystäväänsä ja alkoivat kutsua häntä “rumaksi ankanpoikaseksi” näyttelijän äidin rinnalla! 😬🤬 Yritä olla rakastumatta, kun näet hänen vanhempansa tässä artikkelissa! 👇

Kun “Matrix”-näyttelijä toi äitinsä Oscar-gaalaan, se tuli suurena yllätyksenä aivan kaikille paikalla olleille. Kaikki katseet eivät kiinnittäneet huomiota kehenkään muuhun kuin 77-vuotiaaseen naiseen, joka näyttelijän fanien mukaan päihitti helposti jopa hänen tyttöystävänsä.

Ihmiset alkoivat aktiivisesti verrata häntä Reevesin kumppaniin, jota fanit eivät vieläkään voi hyväksyä näyttelijän suurimmaksi rakkaudeksi kutsuen häntä jatkuvasti “rumaksi ankanpoikaseksi”. Jotkut jopa huomauttivat, että Alexandra näytti jopa vanhemmalta ja hänen olisi parempi ottaa muistiinpanoja Patrician itsehoitorutiineista ja kauneussalaisuuksista.

“Miten on edes mahdollista, että hänen 77-vuotias äitinsä näyttää jopa nuoremmalta kuin hänen tyttöystävänsä?”, “Hänen kauneuttaan aliarvioitiin”, “Ei ihme, että miehet haaveilivat hänestä silloin”, “Mitä hän löysi tästä harmaasta hiirestä?”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant