Aviomies tuhlaa yli 5k dollaria ystäville ja työtovereille ja saa vaimonsa sanattomaksi näyttämällä hänelle lahjan

Puolisoilla oli ensimmäinen joulu avioparina. 😱🤐 Katso mitä tapahtui tästä artikkelista! 👇👇👇

Tämän päivän sankaritar on nainen, joka jäi sanattomaksi heti, kun näki, mitä hänen miehensä sai hänelle joululahjaksi. Hän huomasi, että mies käytti yli 5000 dollaria lahjoihin ystävilleen ja kollegoilleen.

Koko tarina: puolisot viettivät ensimmäistä jouluaan avioparina. Muuten he olivat olleet yhdessä yli kolme vuotta. Heillä oli eräänlainen perinne ostaa lahjoja toisilleen erikseen, mutta se, mitä tällä kertaa tapahtui, yllättää teidät kaikki.

Kun hän huomasi, että mies oli käyttänyt yli 5000 dollaria lahjoihin ystävilleen ja työtovereilleen, hän jäi sanattomaksi. Ja nyt hän ei malttanut odottaa, että näkisi lahjansa. Hän kuitenkin päätyi järkyttyneenä ja murtuneena, kun hän sai teräksisen keittiölusikkasetin 20 dollarilla.

Kun hän lopulta rikkoi hiljaisuuden ja kysyi mieheltään, mitä se tarkoitti, mies väitti, että naisen olisi parempi arvostaa hänen tunteitaan, eikä lahjan hinta kutsunut häntä epäkiitolliseksi. Tämä suututti häntä entisestään.

Mitä sinä tekisit tässä tilanteessa?

Rating
( 1 assessment, average 3 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant