“Hän ansaitsi parempaa!” George Clooney vastaa kaikille pahantekijöille, jotka arvostelevat hänen vaimonsa ulkonäköä

Fanit hyökkäävät Clooneyn vaimon kimppuun haukkuen häntä “rumaksi” tuoreissa paparazzikuvissa esiintyvien sääriensä takia! 😱😬Amalin liian laihat jalat aiheuttivat negatiivisia kommentteja!🤬😤 Näin legendaarinen näyttelijä reagoi kritiikkiin! 🧐Puheena olleet kuvat – katso artikkeli! 👇

Sen lisäksi, että Amal on G. Clooneyn vaimo, hän on tunnettu ihmisoikeusasianajaja. Hän on syntynyt 3. helmikuuta 1978 Beirutissa Libanonissa ja vakiinnuttanut asemansa merkittävänä oikeudenmukaisuuden puolestapuhujana. Koulutukseltaan hän opiskeli lakia Oxfordin yliopistossa ja New Yorkin yliopiston oikeustieteellisessä korkeakoulussa.

Aiheita, joista hän on laajalti kiinnostunut, ovat sotarikokset, kansanmurha sekä ihmisoikeusloukkaukset. Viime aikoina hän on ollut mukana edustamassa Nadia Muradia, jesidinaista, joka selvisi ISIS:n vankeudesta.

Ihmiset tuntevat hänet hänen hyväntekeväisyystoimistaan ja omistautumisestaan vaikuttaa myönteisesti maailmaan. Hänen suunnitelmiinsa kuuluu muun muassa väkivallan vähentäminen kriisialueilla. Hänen avioliittonsa näyttelijän kanssa on nostanut hänet suuren yleisön tietoisuuteen.

Amalin ura ulottuu lakialalle, aktivismiin ja hyväntekeväisyyteen, mikä kuvastaa hänen ammattitaitoaan ja sitoutumistaan. Clooney kosi häntä vuonna 2014, ja pian he menivät naimisiin tähtien tähdittämissä häissä Italian Venetsiassa.

Hänen uskomattomasta lahjakkuudestaan ja monipuolisuudestaan huolimatta ihmiset arvostelevat häntä usein ulkonäöstään, tarkemmin sanottuna liian laihoista jaloistaan. Jotkut ovat jopa kutsuneet häntä “rumaksi”, mikä ei tietenkään jäänyt legendaarisen miehen huomiolta.

Hän ei koskaan lakkaa tilaisuuttaan puolustamasta vaimoaan korostaen tämän älyä, kokemusta ja anteliaisuutta. Hänen poikkeuksellinen kauneutensa ja viehätyksensä kiehtoo häntä edelleen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant