“Kauneusikonista zombimaiseksi olennoksi!” Joan van Arkin sensaatiomaiset kuvat tekevät otsikoita

Fanit kauhistuivat nähdessään van Arkin uusimmissa paparazzikuvissa! 😬😱 Blondi, johon kaikki miehet ihastuivat, ei ole enää entisensä! 🤨👎 Näyttelijä näyttää tunnistamattomalta ja pelottaa kaikkia kalpealla ihollaan ja äärimmäisillä skineillään! 😨🤐Valmistaudu näkemään hänet nyt tässä artikkelissa! 👇

Hänen perheellään ei ollut mitään tekemistä elokuva-alan kanssa, mutta se ei kuitenkaan estänyt tyttöä kiinnostumasta siitä ja asettamasta elämäntavoitteita. Tulevan tähden kohtaamisesta Julie Harrisin kanssa tuli elämää mullistava kokemus. Hän rohkaisi häntä menemään Yalen draamakouluun.

On syytä mainita, että tuleva tähti oli toinen nainen, joka kävi koulun, jolla oli merkittävä rooli hänen myöhemmässä elämässään ja urallaan. Hän alkoi esiintyä teatterissa, mutta katsoi, että hänen todellinen kutsumuksensa oli televisio.

Monet muistavat hänet “Temperature’s Rising”, “Spider-Woman”, “Days of Our Lives” ja muista hienoista elokuvista, jotka nostivat hänen uransa uudelle tasolle ja vakiinnuttivat hänen korvaamattoman paikkansa alalla. Mitä tulee hänen henkilökohtaiseen elämäänsä, hän tapasi elämänsä rakkauden lukiossa, jonka hän meni nopeasti naimisiin ja sai tyttären Vanessa.

Vielä nytkin, yli 50 avioliittovuoden jälkeen, Joan ja hänen miehensä ovat edelleen erottamattomat, eikä heillä ole suunnitelmia erota. Ikoninen näyttelijä on nyt 78-vuotias.

Van Arkin ulkonäkö ei nyt jää keneltäkään erityiseltä huomiolta. Kukaan ei kiellä, etteikö hän olisi muuttunut tunnistamattomaksi eikä todellakaan parempaan suuntaan.

Oletko sinä samaa mieltä?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant