“Tervehtikää kuumaa pariskuntaa!” Nicolas Cage nuoren vaimonsa kanssa yllätti fanit ekstravaganttien asujensa ansiosta

Ilmeisesti he halusivat herättää huomiota oudolla ulkonäöllään!👀🖤Cage ja hänen vaimonsa osoittivat moitteetonta makua ja tyylitajua👫🤩Katsokaa heitä artikkelissa👇👇👇

Nicolas Cage yllätti jälleen kerran fanit ainutlaatuisella tyylillään. Faneille ei ole mikään salaisuus, että hän rakastaa epätavallisia asuja. Uusimman elokuvansa näytöksessä New Yorkissa, jossa Cage näytteli kuuluisaa kreivi Draculaa, hän yllätti jälleen kerran fanit.

Ensi-illassa Nicolas Cage herätti heti huomiota nuoren vaimonsa Riko Shibatan kanssa. Kaikki läsnäolijat ihailivat epätavallista pariskuntaa. Cage valitsi mustavalkoiset seeprakuvioiset housut, mustan paljettitakin ja mustan paidan. Myös hänen vaimonsa nousi pääosaan olkapäätä avartamattomassa mekossa, joka osoitti hänen moitteetonta tyylitajuaan.

Asun yläosassa oli seeprakoristeita mustien ja läpikuultavien raitojen yhdistelmällä. Hänen hoikkaa vartaloaan, huolimatta äskettäin syntyneestä lapsesta, korosti värillinen samettivyö. Fanit huomasivat, että hänen asunsa sopi hänen miehensä asuun. Näin Nicholas sai houkuteltua vielä enemmän huomiota itseensä.

Lapsen syntymä teki Nicholasin uskomattoman onnelliseksi. Hänellä on vielä kaksi aikuista poikaa aiemmista suhteista. Tästä huolimatta Cage haaveili tulevansa tyttären isäksi. Ja lopulta viimeisen vaimonsa kanssa hän pystyi täyttämään vanhan unelmansa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant