”Itsekäs teko vai siunaus?” Uutinen Cameron Diazin ja Benji Maddenin toisen vauvan tulosta räjäytti verkon käsiin

Jos olet aikuinen eikä sinulla ole vielä lasta, muista, että 5️⃣1️⃣ -vuotiaasta Diazista tuli jälleen äiti! 😏👌 Maaliskuussa 2️⃣2️⃣ näyttelijä ja hänen miehensä toivottivat tervetulleeksi toisen lapsensa! 🎉🤗 Miltä vauva näyttää ja eikö hän ole itsekäs synnyttäessään 5️⃣1️⃣-vuotiaana?🧐 Lisää – katso artikkeli! 👇

He ovat olleet onnellisesti yhdessä jo 9 vuotta. Neljä vuotta sitten pariskunta toivotti tervetulleeksi perijättären, jonka he edelleen pitävät poissa julkisuudesta hänen turvallisuutensa ja yksityisyytensä vuoksi. Mielenkiintoista kyllä, puolisot ovat hiljattain syleilleet vanhemmuutta jälleen, kun heidän toinen vauvansa saapui.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Benji Madden (@benjaminmadden)

He ovat iskeneet verkkoon suuren uutisen Cardinal-poikansa saapumisesta ja ilahduttaneet kaikkia seuraajiaan. He olivat häkeltyneitä eivätkä malttaneet odottaa jakamaan ihania uutisia.

”Vaikka emme jaa kuvia lasten turvallisuuden ja yksityisyyden vuoksi, täytyy sanoa, että hän on aivan ihastuttava”.

Nopeana muistutuksena, he menivät naimisiin vuonna 2015 ja toivottivat tervetulleeksi perijätär Raddixin vuonna 2019. Mielenkiintoista kyllä, he eivät ilmoittaneet hänestä mitään ennen kuin hän oli syntynyt.

”Hän on täysin valloittanut sydämemme ja tuonut perheemme täyteen ympyrää”.

Vaikka useimmat verkon käyttäjät olivat innoissaan ja vilpittömästi iloisia näin suurista uutisista, muut eivät jättäneet käyttämättä tilaisuutta huomata hänen ikänsä väittäen, että pitäisi myös ottaa huomioon mahdolliset riskit ja komplikaatiot synnyttämisestä 51-vuotiaana.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant