“Aikoinaan Hollywoodin sydäntenmurskaaja, nyt koditon mies!” Val Kilmerin uusin retki herätti kiistoja

Ihmiset luulevat Kilmeriä kerjäläiseksi, kun hän tekee harvinaisen julkisen esiintymisen! 😬😱Miljoonat sydämet kuuluivat hänelle silloin, mutta nyt vaatii rohkeutta katsoa häntä! 🙄😤Tämän ovat huonot tavat tehneet “Hollywoodin johtavalle sydänsankarille”! 🧐😳Tarkista hänen uusimmat kuvansa tästä artikkelista! 👇

Kukaan ei kiistä, että hän oli yksi halutuimmista ja merkittävimmistä Hollywood-tähdistä, jonka ikoninen rooli, karisma ja vetovoima katapultoivat hänet tähteyteen. Kun häntä aikoinaan tituleerattiin tärkeimmäksi sydämenmurtajaksi, samaa ei voi sanoa hänestä juuri nyt.

Ikä, huono terveys ja lukuisat kauneusleikkaukset ovat kuitenkin muuttaneet hänet tunnistamattomaksi. Tapa, jolla hänen kasvonsa ovat muuttuneet, ei jätä läheskään kaikkia tyytyväisiksi aiheuttaen paljon julkista skandaalia. Vaikka hän ei olekaan kertonut matkastaan kovin yksityiskohtaisesti, uskolliset fanit ovat ilmeisesti nähneet hänen muuttuvan vuosien varrella.

Harva tietää, että hän taisteli kurkkusyöpää vastaan ja joutui käymään läpi laajoja ja monimutkaisia hoitoja. Kilmer kävi läpi vakavia leikkauksia ja menetti jopa äänensä. Kaikki tämä ei jäänyt huomaamatta, ja nyt 64-vuotiasta tähteä on vaikea tunnistaa.

Hänen viimeisin esiintymisensä herätti kohua sosiaalisessa mediassa ja kaikki väittivät jatkuvasti, että hän on menettänyt täysin itsensä. Hän valitsee rennompia lookkeja ja vaikuttaa useimmiten hoitamattoman näköiseltä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant