“Lady Di: Elämä valokuvien kautta!” Kurkistetaan edesmenneen prinsessa Dianan hetkiin

Te kaikki rakastutte Lady Di:hen, kun näette nämä harvinaiset kuvat hänestä! 🫠💘 Ihmiset kutsuivat häntä “Kansan sydänten kuningattareksi” ja siihen oli syynsä! 😏🤌 Lue lisää prinsessasta hänen elämänsä arvokkaiden hetkien kautta tästä artikkelista! 👇

Monet tuntevat hänet edesmenneenä prinsessana, kuninkaallisen perheen jäsenenä, mutta vain tietävät oli loistava tilaisuus kurkistaa hänen elämäänsä, joka oli täynnä lämpöä, myllerryksiä ja käännekohtia. Nyt meille on annettu mahdollisuus todistaa arvokkaita hetkiä hänen kanssaan ja rakastua uudelleen.

Vuonna 1994 hän lähti miehensä kanssa poikiensa kanssa hiihtomatkalle Itävaltaan. Hän oli todella perheellinen nainen, joka asetti etusijalle rakkaan aviomiehensä ja heidän perillistensä kanssa vietetyn laatuajan.

Paljon huomiota on kiinnitetty hänen kihlasormukseensa, jossa oli valkokultaan upotettu 12 karaatin safiiri. Myöhemmin se annettiin K. Middletonille, ja hän käyttää sitä edelleen mielellään.

Prinsessa oli niin hermostunut ja häkeltynyt, että hän kutsui alttarilla miestään vahingossa väärällä nimellä. Hänen hääpukunsa oli muuten todella mestarillinen.

Hän myönsi kerran, että hänen tiaransa oli niin painava, että se aiheutti hänelle kovaa päänsärkyä, joka kesti pitkään ja sai hänet tuntemaan olonsa epämukavaksi.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant