“Raskaana 53-vuotiaana?” Suuri uutinen showbisnestähti Jennifer Lopezin pinnoista verkkoon

Lopez vahvistaa huhut raskaudestaan ja rynnistää verkkoon! 🤯🤫 Yksi huippujulkkiksista odottaa kolmatta lastaan 5️⃣3️⃣! 🤰🤩Mikäli fanit onnittelevat häntä, toisilla on huolia! 🫤🤔 Katso lisää tästä artikkelista! 👇

Tuskin on ketään, joka ei tuntisi J. Lopezia, näyttelijää, laulajaa ja yrittäjää, jonka merkittävää panosta, uskomatonta lahjakkuutta ja suurta vaikutusvaltaa tuskin voi yliarvioida. Yhtenä suosituimmista julkkiksista hänen elämänsä ei ole koskaan lakannut herättämästä yleistä kiinnostusta.

Hiljattain hän on tehnyt suuren ilmoituksen, joka vahvistaa huhut hänen raskaudestaan. Voidaankin sanoa, että Lopezin ja Affleckin perhe laajentuisi pian ja pariskunta saisi vihdoin yhteisiä lapsia. Muistutettakoon, että tähdellä on kaksoset edellisestä avioliitostaan, samoin Affleckillä.

Lopezilla on kaksi lasta, mikä tarkoittaa, että julkkis on raskaana kolmannelle lapselleen. Kaikki kiirehtivät “suihkuttamaan” kaunista perhettä lämpimillä ja vilpittömillä toiveilla toivoen, että kaikki sujuu ilman komplikaatioita.

Kun hän jakoi tämän intiimin seikan elämästään, se aiheutti välittömästi kiistaa ja nosti useimpien verkon käyttäjien kulmakarvoja. Asia on niin, että hän on jo viisikymppinen, minkä vuoksi tähden on melko vaarallista ja riskialtista omaksua äitiys uudelleen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant