“Ikä on hänelle vain numero!” Jane Fonda esiintyy elokuvajuhlilla ja kaikki sanovat samaa asiaa.

Kukaan teistä ei ole nähnyt kauniimpaa 8️⃣6️⃣-vuotiasta naista kuin Jane Fonda, ennen kuin katsomme hieman tarkemmin! 🧐🧐🫢 Fanit huomasivat yhden yksityiskohdan, joka jätti kaikki sanattomiksi! 🤐🤯 Hänen esiintymisensä Cannesin elokuvajuhlilla nosti kaikkien kulmakarvat pystyyn! 🤨 Katso lisää tästä artikkelista! 👇

Heti kun J. Fonda ilmestyi Cannesin elokuvajuhlille, hän varasti huomion heti ja hänestä tuli tapahtuman kuningatar. Tähti säteilee hienostuneisuutta ja vertaansa vailla olevaa karismaa. Hänen valintansa osui mustaan kokonaisuuteen, jota täydennettiin ylellisillä tyylikkäillä koruilla.

Fonda esitteli ylpeänä hopeanharmaita hiuksiaan ja punaisia huuliaan. Hän käytti täydellistä iltameikkiä ja näytti verrattomasti nuoremmalta. Ihmiset alkoivat yksimielisesti väittää, että hän vanheni kuin viini, kunnes kaikki muuttui, kun ihmiset huomasivat yhden yksityiskohdan, joka paljasti hänen todellisen ikänsä.

Koko juttu on se, että toisin kuin hänen virheettömän kauniin maineensa ja tyylikkään asunsa, hänen kätensä olivat ryppyiset ja pettivät sen tosiasian, että olemme oikeasti tekemisissä 86-vuotiaan naisen kanssa. Aina kun häneltä kysytään, miten hän ylläpitää iätöntä kauneuttaan, hän pitää tärkeänä riittävää unta, paljon nauramista ja auringonoton välttämistä.

Kukaan ei kuitenkaan kiellä, etteikö Fonda näyttäisi ikäisekseen yksinkertaisesti upealta ja säteilee edelleen naisellisuutta ja viehättävyyttä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant