”Maailman pisimmät kynnet!” Tässä on nainen, jolla on Guinnessin ennätysten kirjan pisimmät kynnet.

Hän ei ole leikannut kynsiään sitten 1️⃣9️⃣9️⃣7️⃣ ja näin kävi!🧐🤯 Parasta istua alas ennen kuin näet Diana Armstrongin! 😱💅 Hän on kasvattanut kyntensä jopa 1️⃣․3️⃣ metriin ja näet miltä ne näyttävät nyt tässä artikkelissa!👇

Tutustu minnesotalaiseen Dianaan, jonka nimi on merkitty jopa Guinnessin ennätysten kirjaan pitkien kynsiensa vuoksi. Usko tai älä, hän on kasvattanut ne 1,3 metriin eikä ole leikannut niitä Daily Starin mukaan sitten vuoden 1997.

Jopa Guinnessin ennätysten kirja tunnusti hänen ehdottoman ainutlaatuisuutensa ja poikkeuksellisen saavutuksensa. Ihmiset ihmettelevät jatkuvasti, miten hän selviytyy kotitöistään ja henkilökohtaisesta hygieniastaan väittäen, että kysymyksiä on paljon, mutta vastauksia vain vähän.

Armstrong on haastattelussaan myöntänyt avoimesti, että hän tarvitsee ylimääräistä vessapaperia helpottaakseen prosessia. Nainen on paljastanut tarinan matkansa takana muistuttaen, kuinka hänen edesmennyt tyttärensä tapasi hoitaa hänen kynsiään, ja nyt hänen kyntensä ovat se, mikä muistuttaa häntä hänestä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant