“Julkinen suudelma huulille!” Katsotaanpa, mitä Jolien ja hänen veljensä suhteesta löytyy sisäpiiristä

Koko internet keskusteli Jolien ja hänen veljensä skandaalimaisesta suudelma kameran edessä! 🎬👄 Millaisessa suhteessa he ovat ja oliko miehellä jotain tekemistä Jolien eron kanssa Pittistä? 🤔 Katso, miten Hollywood-näyttelijä selitti heidän julkisen suudelmansa tästä artikkelista! 👇

On sanomattakin selvää, että etenkin hänen erottuaan Brad Pittistä Angelina Jolien elämästä on tullut julkisen huomion keskipiste. Kaikki keskustelivat yhden legendaarisimman Hollywood-pariskunnan erosta ja heidän eron jälkeisistä skandaaleistaan.

Hänen suhdettaan veljensä James Havenin kanssa pidetään kuitenkin myös outona ja se herättää monia kysymyksiä. Jos otamme heidän julkinen suudelma huulille herätti nopeasti reaktioita ja siitä tuli kiivaan keskustelun aihe.

Kokonaisuus on se, että Jolie ei ole kertaakaan väittänyt, että he jakoivat hyvin läheisen siteen ja varsinkin haastavan lapsuuden ja traumojen jälkeen heistä tuli toistensa suurimmat tukijat. Haven kuvailee isäänsä äkkipikaiseksi persoonaksi, joka keskittyi heidän virheisiinsä ja puutteisiinsa.

Vanhemmat erosivat lopulta vuonna 1976, jonka jälkeen lapset asettuivat äitinsä puolelle. Havenin kerrotaan osoittaneen horjumatonta tukeaan Jolielle heidän äitinsä kuoleman ja näyttelijän puhuttaneen avioeron jälkeen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant