“Mikä odottamaton käänne!” Davidilla on yllään päivitetty versio äitinsä ikonisesta vuoden 1993 mekosta.

Hän loi uudelleen äitinsä ikonisen kuvan vuodelta 1993 ja jätti Madonnan fanit sanattomiksi! 😲🤐Tähti adoptoi hänet Malawista 2️⃣0️⃣0️⃣8️⃣! 🥹👏Poika on jo kasvanut aikuiseksi ja hänestä on tullut äitinsä suurin tukija! 💪😉Katso hänen skandaalimainen ulkonäkönsä tästä artikkelista! 👇

Poplegendan tuore esiintyminen adoptiopoikansa kanssa nyrkkeilyottelussa ei jäänyt huomaamatta. Julkkis jakaa usein yksityiskohtia ja kuvia yksityiselämästään ja aiheuttaa usein ristiriitoja seuraajiensa keskuudessa.

Äidin ja pojan esiintymistapa nousi pian keskustelunaiheeksi. Ihmiset kiinnittivät paljon huomiota Davidin ulkonäköön ja tuskin uskoivat silmiään. Mies loi uudelleen ikonisen kuvan äidistään ja valitsi punaisen mekon, jossa oli syvälle ulottuva kaula-aukko.

Asia on niin, että popin kuningatar esiintyi samanlaisessa mekossa kuin hänen legendaarinen äitinsä vuonna 1993. Davidin muotivalinta aiheutti seuraajien keskuudessa ristiriitaisia reaktioita. Jotkut kiirehtivät kritisoimaan häntä, toiset tosin tykkäsivät siitä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant