“Karvaisilla kainaloilla ja sarvilla!” Madonnan tyttären esiintyminen Met-gaalassa herätti reaktioita

Miten hän kehtaa? 😱 Madonnan perijätär ilmestyi karvaisten kainaloiden kanssa ja aiheutti kohun! 🤢🤯 Geenejä ei voi huijata! 😬Lourdes Leonin törkeä ulkonäkö nosti kulmakarvoja! 🤔😤Yritä olla sulkematta silmiäsi hämmennyksestä, kun näet hänen esiintymisensä tässä artikkelissa! 👇

Madonnan vanhin tytär syntyi vuonna 1996. Ikonisen äitinsä tavoin Lourdes Leonia ympäröi alan glitter ja glam. Hän on uskaltautunut muodin ja viihteen suureen maailmaan. Yhteistyö äitinsä kanssa vaatemallistossa vuonna 2010 merkitsi hänen varhaista menestystään.

Ensimmäisen kerran hän esiintyi lavalla vuonna 2018, kun hän debytoi mallina muotiviikoilla. Vuonna 2021 Leon kaunisteli Vogue-lehden kantta. Lourdes ei pelkää kokeilla rajoja ja hänet tunnetaan rohkeasta tyylistään ja toisinaan paljastavista esiintymisistään.

Neiti pitää Madonnaa tukevana ja esimerkillisenä vanhempana, mutta ei silti aio seurata äitinsä uran jalanjälkiä. Madonna itse kannustaa häntä keskittymään omaan polkuunsa ja löytämään oman äänensä ja paikkansa alalla.

Niille, jotka eivät tiedä, Lourdes osaa englantia ja ranskaa ja opiskelee parhaillaan espanjaa, isänsä äidinkieltä. Hän on nyt täysin keskittynyt uraansa. Niille, jotka eivät tiedä, hänellä oli aiemmin romanttinen suhde näyttelijä T. Chalametin kanssa.

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant