Kutsu häntä “heiksi”, älä “häneksi”! Lopezin perijättären uudet skandaalikuvat aiheuttivat kohun

Lopez pyytää faneja kutsumaan tytärtään “heiksi”, ei “häneksi”!😬 Julkkis tukee perijättären, jonka muuttuneen ulkonäön näet tästä artikkelista, ei-perinteistä sukupuolta! 👇👇👇

Jolien tyttären tavoin Jennifer Lopezin perijätär Emma on yllättänyt kaikki täysin uudella olemuksellaan. 15-vuotias teini ei näytä lainkaan tytöltä ja tämä herättää kysymyksiä fanien keskuudessa.

Showbisnestähti rohkaisee tytärtään osoittaen vankkumattoman tukensa. Hän hyväksyy Emman ei-perinteisen sukupuolen ja antaa hänen löytää todellisen itsensä hänen itsensä löytämismatkallaan.

Lopezin ennakkoluuloton lähestymistapa saa kuitenkin aikaan ristiriitaisia reaktioita. Ne, jotka muistavat Emman tyttönä, ovat nyt hämmästyneitä nähdessään, miten hän on muuttunut, kun taas toiset pitävät tätä normina, jota vastaan ei ole mitään.

Se, että ikonisella tähdellä ja perijättärellä ei ole mitään yhteistä ulkonäön suhteen, ei jätä ketään välinpitämättömäksi. Heidän elämänsä ei koskaan lakkaa olemasta huomion keskipisteenä. Perhe itse ei kiellä, etteikö hän näyttäisi tytöltä.

Hänellä saattaa yksinkertaisesti olla erilainen tulkinta naisellisuudesta, eikä hän todennäköisesti välitä muiden mielipiteistä ja kritiikistä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant