“Treffi-illan jälkeen suudeltujen huulien kanssa!” Belluccin häpeälliset tilannekuvat ovat otsikoissa kaikkialla

Humalainen Bellucci yrittää päästä ulos autosta, mitä kaikki eivät ole valmiita näkemään! 😳😳🫣 Kameran linssit vangitsivat italialaisnäyttelijän salaa ja tekivät kohua skandaalikuvilla, jotka löydät tästä artikkelista! 👇👇👇

Tämä ikoninen näyttelijätär on löytänyt uuden rakkauden eikä aio jäädä eläkkeelle. Bellucci on virallisesti ilmoittanut suhteestaan ohjaaja T. Burtonin kanssa esiintyen tämän kanssa punaisella matolla. He pitivät lämpimästi kädestä kiinni ja katselivat toisiaan rakastuneina.

Italialaisen elokuvatähden ja hänen uuden kumppaninsa elämässä on alkanut uusi kuvateksti. Koska legendaarisen Belluccin elämä ja ulkonäkö eivät ole koskaan lakanneet olemasta huomion keskipisteenä, hänen uudesta suhteestaan tuli heti keskustelunaihe.

“Hän on aivan toisella tasolla. Hänellä ei ole vertaistaan”, “Mikään ei voi pilata hänen maanpäällistä kauneuttaan, ei edes selluliitti ja appelsiininkuori-iho”, “Hän on kaunis kaikissa muodoissaan ja muodoissaan!”, “Miltä ikääntyminen näyttää kauniisti!”.

Vaikka hänen ulkonäkönsä on kokenut useita ikään liittyviä muutoksia, hän säilyttää edelleen maanpäällisen viehätyksensä ja katoamattoman armonsa. Hänen nimensä tulee ikuisesti kuulumaan ikonisimpien tähtien joukkoon, joita maailma on koskaan tuntenut.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant