“Popin kuninkaan kopio!” Poikaa verrattiin Michael Jacksoniin ja hänestä kasvoi laulajan kopio

Lapsena poika näytti Popin kuninkaalta!👦🏽👑Nyt aikuisena hänestä tuli todellinen kopio Jacksonista, ilman edes plastiikkakirurgiaa💉🏥Hänen epätodellinen yhdennäköisyytensä antaa meille goosebumps😵‍💫❤️A todellisen kaksoisolennon, katso hänen kuvansa here⬇️

Fabio Jacksonista on tullut kuuluisa bloggaaja, jolla on 11 miljoonaa tilaajaa. Hänen suosionsa johtuu siitä, että hän muistuttaa hämmästyttävän paljon popin kuningasta Michael Jacksonia. Huolimatta ihmisten mielipiteistä, joiden mukaan Fabio olisi käynyt plastiikkakirurgiassa, bloggaaja itse väittää, ettei näin ole tapahtunut.

Fabio jakoi kuvan itsestään lapsena ja totesi, että hänen oli hyvin vaikeaa lapsena, koska hän muistutti Michael Jacksonia. Hänen luokkatoverinsa jopa kiusasivat häntä ja hän kävi läpi vaikeita aikoja. Vuosien varrella hänestä tuli kuitenkin kuuluisa ulkonäkönsä ansiosta.

Fabio rakastaa Michael Jacksonia kovasti ja kunnioittaa popin kuningasta. Hän vaihtaa kuvansa blogissa korostaakseen uskomatonta yhdennäköisyyttään laulajan kanssa, eikä bloggaaja aio luopua siitä. Miltä hän mielestäsi näyttää Jacksonilta?

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant