“Eksklusiivista kuvamateriaalia Cruisen ja Kidmanin adoptoiduista lapsista”: Tältä heidän aikuiset lapsensa näyttävät

30 vuotta sitten Kidman ja Cruise adoptoivat kaksi lasta, mutta näyttelijä unohti heidät pian avioeronsa jälkeen. 💔😦 Ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen valokuvaajat ikuistivat heidän aikuiset lapsensa. 🧐🤔 Tässä he ovat! 😮

Tätä pariskuntaa pidettiin yhtenä Hollywoodin vahvimmista ja kauneimmista. Silti heillä ei valitettavasti ollut biologisia lapsia. Vuonna 1992 näyttelijä adoptoi tytön.

Heidän adoptiopoikansa oli vasta 6-vuotias, kun vanhemmat erosivat. Eron jälkeen oikeudenkäynti päätti, että molempien tulisi ottaa vastuu lapsistaan. Kidman oli kuitenkin aina kiireinen näyttelemään ja matkustelemaan, eikä voinut ottaa aikaa heille. Tässä on nyt Isabella!

Kidman ei pystynyt pitämään lapsiaan erossa miehensä vaikutuksesta, joka oli tuolloin hyvin kiinnostunut skientologiasta. Hän ei voinut tehdä asialle mitään, eikä hänellä ollut muuta vaihtoehtoa kuin luovuttaa.

Mainittakoon, että miehen toinen avioliitto päättyi avioeroon samasta syystä. Sitten Nicole meni naimisiin kitaristin kanssa ja lahjoitti hänelle biologisia perillisiä.

Erinomainen näyttelijä lopetti yhteydenpidon adoptiolapsilleen, jotka ovat jo aikuisia ja jotka on hiljattain otettu kiinni ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen.

s

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant