“Hän oli häiritsevä ihminen seurassa!” Elton John valottaa popin kuningasta vuosia hänen kuolemansa jälkeen

Hän rikkoo hiljaisuuden ja sanoo jotain, mitä me kaikki pelkäsimme kuulla! 🤫😨 Elton John tekee hämmästyttävän ilmoituksen, johon popin kuninkaan fanit eivät olleet valmiita! 🤨🤨🤐 “Jossain vaiheessa hän alkoi eristää itsensä maailmasta ja todellisuudesta”!💬 Lisää – katso artikkeli! 👇

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Elton John (@eltonjohn)

Elton John kuuluu kiistatta sukupolvensa legendaarisimpiin, maailmankuuluisimpiin ja uskomattoman lahjakkaisiin tähtiin. Hänen tihkuva uransa kesti vuosikymmeniä, ja hänen suurta panostaan musiikkiteollisuuden maailmaan voi tuskin yliarvioida. Tänään John on jo 75-vuotias.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Michael Jackson (@michaeljackson)

“Showbisneksessä jotkut ihmiset pelkäävät, että heidät tunnistetaan kadulla, kun taas toiset ovat tämän maailman supertähtiä. Elton John kuuluu jälkimmäisiin”.

Niille, jotka eivät tiedä, hän oli tuttu M. Jacksonin kanssa jo teini-iästä lähtien ja on hiljattain antanut hätkähdyttävän lausunnon, joka ei antanut kenenkään jäädä välinpitämättömäksi. Kirja valottaa hänen muutostaan vuosien varrella mainiten myös huumeidenkäytön todennäköisyyden.

John lisäsi Jacksonista, että hän oli ennen ihastuttavimpia lapsia, mutta välillä hän tuntui pakenevan todellisuutta, mikä tietysti herätti kysymyksiä fanien keskuudessa. Elton on myös maininnut, että hänellä näytti olevan ongelmia henkisen pysyvyytensä kanssa elämänsä viimeisinä vuosina.

Lisäksi Elton John on joutunut sanomaan “hyvästit” kiertueilleen terveysongelmiensa vuoksi.

“En tule enää koskaan kiertämään, mutta saatan tehdä jotain tulevaisuudessa”.

Kuten näemme, hänen kiertueensa on päättynyt ja hän viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant