”Vanha rakkaus ei ruostu!” Sting ja Trudie Styler varastavat paikan Cannesin elokuvajuhlilla

Takaisin 1️⃣9️⃣9️⃣2️⃣ he sitoivat solmun aloittaen ”ikuisen” rakkaustarinansa! 💏💘Jopa 3️⃣ vuosikymmenten naimisissaolon jälkeen he katsovat toisiaan edelleen lämmöllä ja intohimolla! 🫠😊Kaikki katseet eivät olleet punaisella matolla kenenkään muun kuin heidän! 👀🧐Katso tästä artikkelista, miten vuodet ovat muuttaneet ikonista pariskuntaa! 👇

Kukaan teistä ei kyseenalaista tämän miehen henkilöllisyyttä. Sting on pääasiallinen lauluntekijä ja basisti. Ei ole epäilystäkään siitä, että hän toi mukanaan täysin uuden aikakauden musiikkimaailmaan. Legendaarinen muusikko on jo täyttänyt 72 vuotta, voitko uskoa?

Mitä tulee hänen yksityiselämäänsä, hän solmi avioliiton Trudie Stylerin kanssa vuonna 1992, ja puolisot ovat edelleen erottamattomat. Heidän viimeisimmästä Punaisen maton ulosmenostaan tuli kiivaan keskustelun aihe. Stingin valinta osui vaaleansiniseen paitaan ja laivastonsiniseen kokonaisuuteen. Mitä tulee hänen puolisoonsa, hän valitsi tyylikkään sinisen mekon, johon oli yhdistetty tukeva ruskea vyö ja tyylikäs kytkin.

Pariskunta piti tiukasti kiinni toistensa käsistä ja katsoi toisiaan silmät täynnä lämpöä ja hellyyttä. On hämmästyttävää huomata, että vielä niin monen vuoden yhdessäolon jälkeenkin he ovat edelleen omistautuneita toisilleen. Voisi sanoa, että heidän rakkaustarinansa on yksi iät ja ajat.

Harva tietää, että ennen Trudieta tunnettu muusikko oli naimisissa Frances Tomeltyn kanssa, joka lahjoitti hänelle kaksi lasta: Joseph ja Fuchsia. He erosivat vuonna 1984, minkä jälkeen hänellä oli onni tavata suurin rakkautensa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant