“Kuka perii Jolien omaisuuden?” Näyttelijä tekee suuren ilmoituksen ja aiheuttaa kiistaa sosiaalisessa mediassa

Jolie rikkoo vihdoin hiljaisuuden ja julkistaa koko omaisuuden perivän lapsensa nimen! 🤫😳 Hollywood-näyttelijä perii viisi kuudesta lapsestaan ja aiheuttaa kohun! 😤😡 Tätä fanit eivät olleet valmiita kuulemaan! 👇

Tuskin on ketään, joka ei tuntisi tätä maailmankuulua ja valtavasti menestynyttä näyttelijää. Kuohuvan näyttelijänuransa lisäksi Jolie on myös filantrooppi ja ihmisoikeuksien puolestapuhuja. Hänen viimeaikainen päätöksensä aiheutti kuitenkin kiistaa.

Usko tai älä, mutta “Mr. ja Mrs. Smith” -näyttelijä päättää luopua perinnöttömyydestä viidelle kuudesta lapsestaan. Pittin ex-rakas jätti kaikki sanattomiksi päätöksellään ja tässä muutamia yksityiskohtia. Vain hänen poikansa perii elokuvatähden koko 116 miljoonan dollarin omaisuuden.

Kokonaisuutena hän arvostaa suuresti poikansa antamaa tukea koko elämänsä vaikeimman jakson, avioeron B. Pittistä, aikana. Kuten hän mainitsee, Maddox auttoi häntä selviytymään tuosta haastavasta prosessista, josta Jolie on loputtoman kiitollinen.

Tämä kuitenkin nosti ihmisten kulmakarvoja ja monet osoittivat voimakasta paheksuntaa ja epäuskoa. Hän pitää Maddoxia “kultalapsena” ja ei säästä kirjaimellisesti mitään hänen puolestaan.

Nyt on sinun vuorosi kertoa mielipiteesi kommenteissa!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant