“Isän pikkupojat ovat kasvaneet aikuisiksi!” Dempsey esiintyy perheen kanssa “Ferrari”-elokuvan ensi-illassa

Dempsey näytti aikuisille pojilleen ja nyt kaikki tytöt ovat rakastuneet heihin! 💘😍 Kuinka nopeasti aika lentääkään! ⏳⏰Pojista on tullut komeat miehet ja he ovat valmiita varastamaan sydämet! ❤️‍🔥😮 Katso kuvat heidän tuoreesta esiintymisestään tästä artikkelista! 👇

Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, P. Dempsey on hiljattain juhlinut perijöidensä 17-vuotissyntymäpäiviä. Voisi sanoa, että aika lentää kestämätöntä vauhtia ja lapset kasvavat todella nopeasti. Legendaarinen tähti on ilahduttanut seuraajiaan myös throwback-kuvalla.

Yksikään verkon käyttäjä ei voinut pysyä hiljaa ja olla kommentoimatta suloisen pojan ulkonäköä. Jotkut katsoivat tarpeelliseksi mainita heidän lievän yhdennäköisyytensä vielä kerran, kun taas toiset ilmaisivat pelkkää ihailuaan.

On syytä lisätä, että puolisot Jillian ja Patrick ovat kaksospoikiensa lisäksi myös Talula-nimisen tyttären ylpeät vanhemmat. Darby on erittäin kiinnostunut jalkapallosta, kun taas Sullivan on intohimoinen näyttelemisen suhteen.

Heidän harvinainen esiintymisensä sellaisissa tapahtumissa kuin “Ferrari”-elokuvan ensi-ilta ei jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant