“Kuin lapsenlapsi hänelle!” Kuvat Richard Gerestä nuoren vaimonsa kanssa herättivät keskustelua

“Kirkas, nuori ja vaalea kaunotar!” 💘👩🏼It on epäselvää, miten tämä elämää täynnä oleva tyttö elää tämän vanhan man👴🏼🤷🏻‍♀️The nuoren vaimon kanssa, joka on 3️⃣0️⃣ vuotta Gereä nuorempi. Fanit olivat ymmällään siitä, miten tämä heikko vanhus rakastui tuollaiseen kaunottareen😱❓Katso kuvia pariskunnasta here⬇️

Richard Gere on pitkään pysynyt Hollywoodin mieskauneuden ikonina, joka on valloittanut monien naisten sydämet charmillaan ja lahjakkuudellaan. Näyttelijä meni naimisiin kuuluisan Cindy Crawfordin kanssa, mutta tämä liitto ei tuonut hänelle täyttä onnea. Huonosta kokemuksesta huolimatta Richard jatkoi yritystä löytää sielunkumppaninsa.

Lopulta kahden yrityksen jälkeen Richard Gere löysi sielunkumppaninsa Alejandra Silvan. Huolimatta 30 vuoden ikäerosta tämä ei estänyt onnellisen pariskunnan syntymistä. Alejandra, entinen malli, on hoikka vartalonsa, vaaleiden hiustensa ja silmiinpistävien piirteidensä ansiosta kaunis nainen, johon on vaikea olla rakastumatta.

Richard Gere rakastui häneen ensi silmäyksellä. Nuoren vaimonsa loisto tekee näyttelijästä kypsemmän hänen rinnallaan. Joidenkin fanien mielestä ikäero tekee näyttelijästä vähemmän viehättävän. Puolisot yrittävät kuitenkin sivuuttaa huonot kommentit.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant