“Roikkuvat rinnat, ei alusvaatteita!” “Roikkuvat rinnat, ei alusvaatteita!” “Popin prinsessan” tosielämän kuvat tekevät otsikoita

Fanit kauhistuivat nähdessään Spearsin ilman rintaliivejä, valtavilla reisillä ja oranssinkuorisella iholla! 😬😱 Näin julkkikset huijaavat seuraajiaan! 🫣🤫 Vaikka 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣s teini-idoli näyttää Instagramissa täydelliseltä, todellisuus on pettymys! 🤮🤬 Paparazzi näytti miltä hän näyttää oikeassa elämässä ja aiheutti kohun! 🤯 Istu alas ennen kuin näet tämän artikkelin kuvat! 👇

Hän on menestynyt ja suosittu amerikkalainen laulaja, jonka suurta vaikutusta ja suurta panosta popkulttuuriin tuskin voi yliarvioida. Hän voi ylpeillä myyneensä yli 150 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti.

Viime vuosina ikoninen tähti on saanut henkisiä ongelmia, jotka liittyvät hänen perheeseensä: tarkemmin sanottuna hänen isäänsä, paparazzien jahtaamiseen sekä hänen väkivaltaiseen aviomieheensä. Tämän seurauksena 2000-luvun teini-idoli on muuttunut tunnistamattomaksi ja esittelee outoa käytöstä sosiaalisessa mediassa.

Itse asiassa se, miten hän esiintyy Instagramissa, eroaa suuresti siitä, miltä hän oikeasti näyttää tosielämässä. Hiljattain paparazzit ovat onneksi saaneet vangita hänet minimekossa, ilman alusvaatteita ja näyttämään kaukana ei parhaalta. Hänen selluliittinsa, roikkuvat rintansa ja oranssinkuorinen ihonsa jättivät paljon toivomisen varaa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant