“Muuttui luurangoksi!” Fanit kauhistuivat nähdessään kuvan Claudia Schifferistä uimapuku päällä

“Ryppyiset kasvot ja vartalo kuin luuranko!” 😱Fanit ovat hämmentyneitä ikääntyneen Claudian ulkonäöstä swimsuit🏊🏻‍♀️👙Enää entisestä mallista oli jäljellä bones🤦🏻‍♀️No enää miehen unelma, katso kuva here👇🏻

Claudia Schiffer on malli, joka on jäänyt mieleen yhtenä 90-luvun mallimaailman merkittävimmistä edustajista. Hänen upeutensa säihkyi maailman parhailla catwalkeilla, ja Claudia itse oli kysytty monien kuuluisien suunnittelijoiden palveluksessa. Hänen kuvansa ilmestyi eri lehtien kansissa, ja hän ihastutti kaikkia enkelimäisellä ulkonäöllään.

Fanit pitivät Claudia Schifferiä ihanteena, jolla oli moitteettomat kasvot ja vartalo. 52-vuotiaasta iästään huolimatta malli on edelleen hyvin menestynyt alalla. Luonnollisesti aika ei kuitenkaan ole ajanut hänen ohitseen välinpitämättömästi, ja fanit huomaavat mallin kasvoissa ja vartalossa ikääntymisen merkkejä.

Claudia Schiffer ei aio muuttaa itseään millään tavalla ja on aina vastustanut kauneusleikkauksia ja injektioita. Nettikansalaiset sen sijaan etsivät syitä kritiikkiin, ja viimeaikaisten kuvien alle, joissa malli on uimapuvussa, monet kirjoittivat: “En voi uskoa, että se on hän”, “Jo ruma”, “Surullinen ulkonäkö”․

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant