Näin kävi Cruisen ja Kidmanin adoptiolapsille vuosia Hollywood-pariskunnan eron jälkeen.

Se oli 3️⃣0️⃣ vuotta sitten, kun he adoptoivat kaksi lasta orpokodista! 🥹😍Heidän rakkautensa ei kuitenkaan elänyt pitkään! 💔😭 Hollywood-näyttelijä unohti heidät eron jälkeen! 😢😧Söpöläiset ovat kasvaneet aikuisiksi, joiden uudet kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

He kuuluivat 1990-luvun ikonisimpiin, legendaarisimpiin ja puhutuimpiin pariskuntiin. Mikään ei kuitenkaan kestä ikuisesti, niin myös heidän rakkautensa. Ei ole enää salaisuus, että puolisot eivät voineet saada biologisia lapsia, joten he adoptoivat kaksi lasta, jotka toivat heidän avioelämäänsä pelkkää iloa ja onnea.

Kidmanin suhtautuminen heidän lapsiinsa muuttui kuitenkin radikaalisti pian eron jälkeen. Hän näytti unohtavan heidät eikä enää välittänyt heistä. Tom otti paljon suuremman roolin heidän kasvatuksessaan, sillä äiti oli aina “kiireinen” matkustellessaan ja ollessaan kuvauspaikalla.

Uskotaan, että suurin syy heidän avioeroonsa oli Cruisen pakkomielle skientologiaan, josta Kidman ei pitänyt lainkaan eikä halunnut lastensa uppoutuvan myös siihen. Nyt he ovat jo aikuisia ja elävät erillään vanhemmistaan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant