”Enkeli silloin, hirviö nyt!” Näin kävi Hollywood-kaunotar Kim Novakille.

Silloin 1️⃣9️⃣5️⃣0️⃣s miehet kutsuivat häntä Hollywoodin kauneimmilla kasvoilla varustetuksi! 🫠😍 Hän oli jopa Alfred Hitchcockin muusa! 👏 Muistat hänet ”Vertigosta” ja ”Of Human Bondage”!!! 🎬 Aika on kulunut ja sinun on parasta istua alas ennen kuin näet näyttelijättären nyt! 😨🤯 Hänen viimeisimmät kuvansa löydät tästä artikkelista! 👇

On kiistatonta, että K. Novak kuului aikoinaan Hollywoodin kohoavimpiin, halutuimpiin ja menestyneimpiin tähtiin, joiden merkittävää panosta alalle ei voi edes kyseenalaistaa. Hänen tihkuva uransa saavutti huippunsa jo 1950-1960-luvuilla ja hän oli jopa A. Hitchcockin suurin muusa.

Myöhemmin hän myönsi jättäneensä Hollywoodin perheensä turvallisuuden ja yksityisyyden vuoksi. Useimmat katsojat muistavat hänet sellaisista elokuvista kuin ”Vertigo” ja ”Pal Joey”, jotka toivat hänelle vielä suurempaa menestystä ja tähteyttä. Hänellä on myös kirja, jossa hän kertoi avoimesti, miten hän siirtyi sujuvasti filmitähdestä taiteilijaksi.

Aivan kuten M. Monroe, hän kamppaili todistaakseen identiteettinsä vakuuttuneena siitä, että ihmiset näkivät vain kauniit kasvot, mikä sai hänet tuntemaan itsensä rajoittuneeksi. Takaisin Chicagossa hänen intohimonsa taiteeseen kukoisti, mikä johti hänet viettämään enemmän aikaa ulkona luonnossa eläinten kanssa, mikä kirjaimellisesti paransi hänen sielunsa ja antoi hänelle palan.

Harva tietää, että hän on myös kamppaillut kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa myöntäen, että se ei vaikuttanut hänen mielenterveyteensä eikä uraansa. Vuosia on kulunut ja Novak näyttää täysin tunnistamattomalta. Hän on käynyt läpi kauneusleikkauksia ikuisen nuoruuden ja kauneuden vuoksi.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant