“Ei ihme, että James Bond rakastui häneen!” Kaukana eivät kaikki ole nähneet, miltä näyttelijän vaimo näytti aiemmin

Koko internet puhuu hänen lihavuudestaan, mutta oletko nähnyt hänet nuorena? 🤔🧐Keeley Shyn arkistokuvien jälkeen fanit ymmärtävät, miksi hänestä tuli Brosnanin suurin rakkaus! 🫢😍Katso tässä artikkelissa, miltä hän näytti 1990-luvulla! 👇👇👇

Pierce Brosnan on yksi maailmankuuluista ja nimekkäistä näyttelijöistä, jonka ura nousi aivan uudelle tasolle hänen legendaarisen James Bond -roolinsa jälkeen. Hänen komeuttaan ja viehättävää vartaloaan kohtaan kukaan ei voinut jäädä välinpitämättömäksi.

Vaikka miljoonat tytöt haaveilivat hänestä, ikonisen filmitähden sydän kuului yhdelle naiselle, jonka nykyisestä ulkonäöstä keskustellaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Kaukana kaikki eivät ole nähneet sitä, miltä hän näytti nuorena.

Heidän romanssinsa alkoi vuonna 1994 ja vuonna 2001 parista tuli virallisesti erottamaton. Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, pariskunta on edelleen yhdessä eikä heillä ole muita suunnitelmia. Vielä näin monen avioliittovuoden jälkeenkin he katsovat toisiaan rakkaudella.

Heti kun Keeleyn arkistokuvat nousivat verkkoon, ihmiset saattoivat nyt ymmärtää, miksi näyttelijä rakastui häneen hulluna. Katso häntä ja kerro, onko hän sinusta viehättävä vai ei.

Rating
( 1 assessment, average 4 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant