“On rikos näyttää niin kauniilta ilman meikkiä!” Taylor Swift näytti luonnollisen kauneutensa ja räjäytti verkon käsiin

On kulunut jo tunteja, kun fanit tuijottavat meikitöntä Swiftiä eivätkä vieläkään saa tarpeekseen! 💘💘💘💘 Laulaja on esiintynyt meikittömänä neljä kertaa ja aina näyttänyt täydelliseltä! 💄❌ Joku, olkaa hyvä ja kertokaa hänelle, että on laitonta näyttää näin kauniilta! 😮❤️‍🔥See artikkeli ja yritä olla rakastumatta! 👇

Tuskin on ketään, joka ei tuntisi Taylor Swiftiä, yhtä suosituimmista, menestyneimmistä ja halutuimmista laulajista, jonka uskomatonta lahjakkuutta ja suurta vaikutusvaltaa tuskin voi yliarvioida. Hänen musiikillinen uransa ja rakkaustarinansa eivät ole koskaan lakanneet olemasta julkisen huomion keskipisteenä.

Kauniin äänensä ja loistavien taitojensa lisäksi Swiftin meikkityyli on vaihtunut tummasta smokey-meikistä herkkään persikkaiseen siveltimeen punaisella huulipunalla.

Silti voidaan sanoa, että musiikkitähdellä on niin ehdoton kauneus, että se “sallii” hänen olla käyttämättä kosmetiikkaa lainkaan. Hän on esiintynyt julkisesti useita kertoja ilman meikin häivääkään ja yllättänyt kaikki iloisesti. Vuonna 2019 hän iski sosiaalisessa mediassa “rehellisen” selfien, josta tuli keskustelun aihe.

Vuonna 2022 hän esiintyi jälleen meikittömänä ilmoittaessaan uusimman albuminsa julkaisusta. Kukaan ei kiistäisi, että hän oli luonnollisen ja vaivattoman kaunis. Näin hän ikuisti postauksen.

“Keskiyö, mikä tarunhohtoinen ja tarunhohtoinen tunti… Tänä säihkyvänä iltana julkaisen oman muunnelmani meille kaikille tutusta sadusta”.”.

Covid-19-lukituksen aikana monet julkkikset, myös hän, löysivät tarpeeksi rohkeutta omaksua luonnollista kauneuttaan ja saada kiitosta ja ihailua.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant