“Kauhean rumat jalat!” Margot Robbien kuva elokuvan ensi-illassa näytti hänen täysin ruman vartalonsa

“Hänen pitäisi jo luopua ministä, jalat ovat kamalat!” 🤢Tässä kuvassa Margot näytti posliininukelta, jolla on vinot jalat🥴💔Katsokaa nyt vain sitä huonoa mekkoa, jonka hän valitsi article⬇️⬇️⬇️

Margot Robbie on yksi Hollywoodin kauneimmista näyttelijöistä. Kaikki, jotka työskentelevät tämän näyttelijättären kanssa, sanovat, että hänellä on häikäisevä kauneus. Meidän mielestämme hän on kaunis riippumatta siitä, mitä hän pukeutuu. Näyttelijä voittaa aina sydämet punaisella matolla. Mutta käy ilmi, että Margot ei aina valitse kauniita vaatteita.

Robbie valitsi lyhyen mekon, jossa oli samettikorsetti ja valkoinen laskostettu hame. Viimeistelläkseen lookin hän käytti mustia pumppuja. Fanit huomasivat, että hänellä oli hyvin lyhyt mekko. Huolimatta siitä, että näyttelijä valitsee uniikkeja mekkoja, häntä kritisoidaan usein tästä.

Fanit alkoivat kommentoida näyttelijän kuvaa: “Joku outo mekko”, “Mekon pituus on onneton”, “Mitkä rumat jalat”, “Kaikki on hienoa paitsi jalat”, “Kuva on täysin epäonnistunut”․

Margot’n uskolliset fanit kuitenkin ylistivät häntä moitteettomasta kauneudesta. Kun paparazzit kuvasivat Margot’ta kesällä rannalla, kävi selväksi, että hänellä oli kaunis vartalo, joka ei näy selvästi kuvissa. Nyt tähden vyötärö on näkymätön, ja hänen rintakehänsä on kadonnut kokonaan. Mitä voit sanoa hänen ulkonäöstään?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant