“Vihdoinkin hänen tyttärensä on vangittu!” Paparazzi kuvasi Naomi Campbellin tyttärensä kanssa, jonka kasvot hän piilotti

“Hän ei näytä yhtään äidiltään!” 👩‍👧Everyone odotti tällaista hetkeä nähdäkseen vauvan!👏Huolimatta siitä, että Naomi peitti tyttärensä kasvot pyyhkeellä, valokuvaajat ottivat silti useita otoksia📸😲Näe yksinoikeudella otetut kuvat here👇🏻

Huolimatta siitä, että huippumalli Naomi Campbell haluaa aina peittää tyttärensä kasvot, paparazzit tekevät kaikkensa saadakseen hänet kuvaan.

Naomi Campbellin 53-vuotissyntymäpäivänä, joka osui samaan aikaan Cannesin elokuvajuhlien kanssa, ylelliset juhlat jouduttiin perumaan. Tähti löysi kuitenkin tilaisuuden juhlia juhlapäivää ystäviensä kanssa. Juhlat pidettiin jahdilla, ja vaikka Naomi yritti piilottaa tyttärensä, paparazzit eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä vangitakseen vauvan.

Naomi peitti tyttärensä kasvot pyyhkeellä, mutta valokuvaajat saivat silti napattua muutaman otoksen. Kuvassa näkyvät selvästi lapsen kasvot, mikä on herättänyt keskustelua fanien keskuudessa. Edellisen kerran paparazzit kuvasivat häntä, kun hän oli vielä vauva.

Naomi itse jakaa joskus kuvia tyttärestään, mutta näyttää hänet vain takaapäin. Naomi ei ole vieläkään kertonut, synnyttikö hän lapsen itse vai käyttikö hän sijaisäidin palveluja.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant