“Kuin tyttärentytär isoisän kanssa!” Paparazzit saivat vangittua Robert De Niron nuoren vaimon vastasyntyneen kanssa

“Vauvan kasvot näkyvät ja jopa nimi paljastuu!” Robert De Niro sai 80-vuotiaana seitsemännen lapsensa nuoren vaimonsa kanssa ja heidät ikuistettiin vihdoin kävelylle😳🥰Katsokaa heidän perhettään täältä👇👇👇👇👇

80-vuotiaasta amerikkalaisnäyttelijä Robert De Nirosta on tullut jälleen isä seitsemännen kerran. Hän meni naimisiin nuoren naisen, kamppailulajeja opettavan Tiffany Chenin kanssa, ja he saivat tytön. Tyttö sai nimekseen Gia Virginia Chen-De Niro, joka syntyi 6. huhtikuuta.

Robert sanoi olevansa onnellinen, että hänestä tuli tässä iässä jälleen isä. Hän lisäsi, että he molemmat olivat iloisia ja että raskaus oli suunniteltu. Näyttelijä jakoi hiljattain kuvan, jossa hän pitää tytärtään sylissään vauvapuvussa.

Kun De Nirolta kysyttiin hänen muista kuudesta lapsestaan eräässä haastattelussa, hän vastasi: “Sain juuri vauvan.”․ Myöhemmin hän kertoi salanneensa julkisuudelta, että hänellä on lapsi, koska hän ei halunnut luopua hänestä.

Kun tieto raskaudesta jo paljastui, kaikki hänen kollegansa viimeisessä elokuvassa olivat järkyttyneitä. He eivät tienneet asiasta aiemmin, koska pitivät raskauden salassa.

The Intern -elokuvan kuvauksissa Robert ja Tiffany tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa. He alkoivat seurustella vuonna 2021, ja Tiffanyn raskaus tuli ilmi, kun heidät nähtiin New Yorkissa.

Äskettäin paparazzit kuvasivat sekä pariskunnan että Tiffanyn vauvan kanssa. Valokuvaajien julkaisemassa kuvassa vauvan kasvot näkyvät selvästi. Tiedämme, että kaikesta työstään huolimatta De Niro viettää kaiken vapaa-aikansa perheensä kanssa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant