“Tomboy, jolla on tukkapää!” “Tomboy, jolla on tukkapää!” Garnerin ja Affleckin tyttären tapa muuttua rynnisti verkkoon

Paparazzi kuvasi salaa Garnerin ja Affleckin tyttären ja herätti kysymyksiä fanien keskuudessa! 🧐❓ Söpöstä tytöstä hän on muuttunut tomboksi, jolla on pörröleikkaus ja poikamainen asu! 👩‍🦰➡️👱Näyttää siltä, että hän seuraa Jolien tyttären jalanjälkiä! 😉😮Valmistaudu katsomaan Seraphinan uudet kuvat tässä artikkelissa! 👇

Kenellekään ei ole salaisuus, että ex-puolisoilla B. Affleck ja J. Garner on yhteiset 3 lasta. Avioerostaan ja erostaan huolimatta he jatkavat yhteisvanhemmuutta ja ovat yhtä lailla isossa roolissa heidän kasvatuksessaan. Hiljattain julkisen huomion kiinnitti yksi heidän lapsistaan.

Kokonaisuus on se, että Seraphina on kokenut merkittäviä muutoksia ulkonäössään viime kuukausien aikana ja yllättää meitä edelleen. Söpöstä tytöstä hän on muuttunut poikamaiseksi poikatytöksi, jolla on pörröleikkaus poikamaisissa vaatteissa.

Näin rajuja muutoksia hänen ulkonäössään voi selittää sillä, että hän on itsensä löytämisen matkalla ja hänen vanhempansa osoittavat horjumatonta tukeaan sen sijaan, että rajoittaisivat Seraphinaa. Näin ollen hänellä on kaikki oikeudet pukeutua miten haluaa.

Tammikuun 6. päivänä 2009 entiset puolisot toivottivat tervetulleeksi Seraphinan, joka toi heidän elämäänsä pelkkää iloa ja onnea. On kuitenkin ymmärrettävää, että hänen vanhempiensa ero ei jäänyt huomaamatta ja vaikutti hänen mielenterveyteensä ja käyttäytymiseensä.

Hänen hiustenleikkauksensa ja vaatteensa toimivat eräänlaisena itseilmaisuna, joka korostaa hänen teini-ikäiseksi kasvamisensa kehitystä. Julkisesta suvaitsevaisuudesta huolimatta monet keskustelevat edelleen aktiivisesti hänen epätyypillisestä ulkonäöstään ja jopa tuomitsevat hänet.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant