“Niin epäsopiva pari!” Satunnaiset kuvat Daniel Radcliffestä vaimonsa ja vastasyntyneen kanssa hämmentivät fanejaan

“Vaimo, jolla on maskuliiniset käytöstavat!” 💪😬Fanit pettyivät nähdessään Danielin vaimon ruman ulkonäön paparazzikuvissa🤢

Kun Daniel Radcliffen perheeseen syntyi lapsi, kaikki olivat kiinnostuneita hänen perheestään. Hän esiintyi hiljattain julkisuudessa vastasyntyneen vauvansa ja vaimonsa Erin Darken kanssa.
Perhe ei ole vielä paljastanut lapsen nimeä tai sukupuolta. Kävelyn aikana fanit huomasivat, että vauvalla oli yllään salvianvärinen hattu ja siniset sukat.

Kymmenvuotisen suhteensa aikana Radcliffe ja Darke esiintyivät punaisella matolla. Viimeksi heidät nähtiin maaliskuussa Kadonnut kaupunki -elokuvan ensi-illassa. He alkoivat seurustella vuonna 2012.

Heidän vauvallaan oli yllään salviahattu ja siniset sukat. He tapasivat ensimmäisen kerran vuoden 2013 elokuvan “Kill Your Darlings” kuvauksissa, jossa on seksikohtaus.

Kerran haastattelussa hän totesi: “Se on hyvin mielenkiintoinen tarina, jonka kerromme lapsillemme vuosia myöhemmin, koska mitä hahmomme tekivät toisilleen.”․ Jaksoa kuvatessaan hän myös vitsaili, että “siinä ei ole mitään näyttelemistä”․.

Monet ovat alkaneet keskustella siitä, näytteleekö hän roolia uudessa televisiosarjassa vai ei. Sarjan tekijät sanovat, etteivät he halua menettää kaikkia alkuperäisen elokuvan näyttelijöitä.

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant