“Kuin zombi – iho ja luut ja kalpea iho!” Joan Van Arkin muuttuminen ei ole mitään heikkohermoisille.

Parempi istua, kun näet hänen uudet kuvansa! 😱🤢 Miehet kutsuivat häntä yhdeksi halutuimmista näyttelijöistä, mutta nyt pelkäävät katsoa häntä! 🤐😬 Pelkkää ihoa ja luita ja kalpea iho, hän saa meidät kananlihalle! 😳 Kaikkien leuka loksahti, kun Arkin uudet kuvat ilmestyivät nettiin, jotka näet tästä artikkelista! 👇

J. Van Arkin uran korkeuksia ja suuria saavutuksia voi tuskin yliarvioida. Kukaan ei kiistä, että juuri hänen roolinsa Knots Landing -sarjassa nosti hänen näyttelijänuransa uudelle tasolle. Hän syntyi vuonna 1943 New Yorkissa.

Jo varhaisemmista vuosistaan lähtien hän tiesi kuuluvansa Hollywoodiin. Hänen elämänsä muuttui radikaalisti, kun hän oli onnekas ja kohtasi J. Harrisin, joka vaikutti siihen, että hän pääsi Yalen draamakouluun ja sai stipendin.

Hän on tunnettu roolistaan elokuvissa “Temperature’s Rising”, “Days of Our Lives” ja “Spider-Woman”. Hän on esiintynyt useissa muissa sarjoissa, kuten “The Restless”, jossa hän näytteli Gloria Fisheriä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant