”Huhut ovat vahvistuneet!” Affleck ja Lopez eivät enää jaa samaa kotia yhdessä

Breaking! 💥Hän muuttaa Lopezin kanssa pois kotoa ja vahvistaa huhut! 💔😭 Juuri 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ pariskunta palasi yhteen!😍 Heillä näyttää kuitenkin olevan taas henkilökohtaisia ongelmia! 🧐🤨 Fanit toivovat näiden olevan vain juoruja, mutta tässä on koko totuus! 😲Katso artikkelista lisää! 👇

Us Weeklylle puhuvan lähteen mukaan hän on muuttanut pois talosta, jonka hän jakoi J. Lopezin kanssa ja herätti monia kysymyksiä. Pikaisen muistutuksen vuoksi, vuonna 2022 pariskunta palasi yhteen peruttuaan kihlauksensa 20 vuotta sitten.

Tässä kuussa on liikkunut huhuja, joiden mukaan he eivät enää asu yhdessä eivätkä ole nähneet toisiaan 47 päivään. Paparazzit kuitenkin nappasivat heidät torstaina 17. toukokuuta ja kuvat on saanut In Touch. Jotkut väittävät, että Lopez vain etsii uutta asuntoa sijoitukseksi.

Eräs sisäpiiriläinen kuvailee tilannetta näin: ”Heillä on ongelmia avioliitossaan. Heillä alkoi olla ongelmia muutama kuukausi sitten, kun Lopez alkoi olla kiireisempi töiden ja kiertueeseensa valmistautumisen kanssa”.

Kiertueella kuullaan kappaleita tähden uusimmalta albumilta ja mukana on myös lyhyt dokumentti. Suurin osa kappaleista kertoo hänen suhteestaan mieheen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant