“Salma avasi kylpytakkinsa ilosta”: Kaunis tähti näytti vahingossa rintansa

Tanssin aikana hänen kylpytakkinsa yläosa aukesi vahingossa liikaa 🧐.

Monet ovat yksinkertaisesti ihastuneet tämän näyttelijättären kauneuteen. Äskettäin hän toivotti 24 miljoonaa tilaajaa tervetulleeksi tililleen ja jakoi uuden videon. Videolla kuvataan tapausta hauskalla tavalla.
56-vuotiaalla Salma Hayekilla oli yllätyshetki uusimmalla videollaan. Hän juhlisti sitä, että hänellä on tilillään jo 24 miljoonaa tilaajaa ja julkaisi videon, jossa hän tanssii valkoisessa kylpytakissa, mutta muutaman sekunnin jälkeen tanssissa oli jotain vikaa.


Hän avasi kylpytakkinsa liikaa ja näytti rintansa 24 miljoonalle fanille.

“24 miljoonaa fania on yhtä kuin 24 miljoonaa syytä hymyillä. Olen hyvin iloinen, että olette kanssani, en voi hillitä iloani ja kiitollisuuttani”, hän sanoi.


Kauniin tähden fanit huomasivat heti tämän hetken ja kirjoittivat postauksen alle: “Tärkeää on sensuroida, koska elät parasta elämääsi tanssimalla, ja lopulta kaikki tapahtuu”, yksi faneista sanoi.
“He muuttavat kaiken juhlaksi”, ja toinen sanoi: “Rakastan sinua” espanjaksi.


On muitakin faneja, jotka kehuivat hänen tanssitaitojaan. Kaunis Salma sai ensimmäisen kerran tunnustusta osallistumalla Met-gaalaan 2023 hänellä oli yllään upea punainen mekko, jossa oli lateksinen yläosa. Hän valloitti koko maailman.

Salma käytti myös helminauhoja, ja hänen pitkät hiuksensa oli vedetty taakse poninhännäksi.

Kuvissa, jotka hän julkaisi Instagramissa huhtikuun lopussa, hänellä oli yllään keltainen uimapuku uidessaan valtameren vesissä.
Hän näytti aivan upealta. Hän kirjoitti postauksen alle, että hän rakastaa viettää aikaa meressä. “Aina kun haluan tuntea itseni virkistyneeksi, hyppään mereen”, hän sanoi. Tällä kertaa videon kohdalla myös hänen tilaajansa kehuivat häntä kommenteissa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant