Tyttö, joka näyttää nukelta: Mitä tämä ihastuttava tyttö näyttää 9 vuoden jälkeen.

Miten nuken ulkonäköä omaava tyttö näyttää 9 vuoden jälkeen

Tämä pieni tyttö, jolla on nukkea muistuttava ulkonäkö, sai mainetta, kun hän oli vielä 2-vuotias. Ihastuttava lapsi veti puoleensa ja sai kaikki ihailemaan häntä hänen poikkeuksellisen kauniin ja upean ulkonäkönsä vuoksi. Hän ryhtyi jopa mallintekoon näin nuorena.

Pikkutyttö sai tittelin “kuuluisa nukke”, koska hänen ulkonäkönsä muistutti kaunista nukkea.

Airan ihailtavat kuvat levisivät heti koko internetiin, eivätkä ihmiset todellakaan voineet uskoa, että kyseessä oli oikeasti ihminen, eikä eloton nukke. He myös syyttivät yritystä siitä, että se oli muokannut kuvia niin paljon, ettei tyttö näytä lainkaan aidolta.

Kun taas ajan myötä kaikki varmistuivat siitä, että tyttö oli itse asiassa aito ihminen, jolla oli ehdottoman kaunis ulkonäkö.

Vielä ei ole tiedossa, viettikö pikkutyttö lapsuusvuosiaan väärin, sillä lapsi ei oikeastaan ollut tekemisissä tai leikkinyt muiden lasten kanssa, vaan oli jatkuvasti kiireinen muotitoimistoissa.

Aira oli itse asiassa hyvin suosittu ja niin monet valokuvaajat halusivat hänet poseeraamaan kuviin.

Aika kului, tyttö alkoi kasvaa ja useimmat virastot kieltäytyivät yhteistyöstä hänen kanssaan, joten hänen suosionsa katosi vähitellen.

Toki joskus on joitakin toimistoja, jotka kutsuvat tyttöä edelleen tapahtumiin tai kuvauksiin, mutta tämä tapahtuu valitettavasti melko harvoin.

Kuten hänen aikalaisillaan, Airalla on tilit sosiaalisessa mediassa, jossa jotkut kutsuvat häntä edelleen “nukeksi”.

Onko hän mielestäsi kaunis?

Rating
( 1 assessment, average 1 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant