“Michael Jacksonin todellisen minän paljastaminen!” Elton John valottaa edesmennyttä poplaulajaa ja herättää kysymyksiä

Lopulta hän rikkoo hiljaisuuden ja paljastaa kaiken Jacksonista! 🧐😮Musiikkilegenda tekee hätkähdyttävän väitteen vuosia popin kuninkaan poismenon jälkeen ja jättää kaikki hämmästymään! 😱🤐 Miksi hän kuvaili Jacksonia “häiritseväksi ihmiseksi, jonka lähellä oli häiritsevää olla”?🤔 Lisää – katso artikkeli!👇

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Michael Jackson (@michaeljackson)

On kiistatonta, että näiden kahden musiikkitähden uskomatonta lahjakkuutta ja suurta vaikutusta viihdeteollisuuteen ei voi edes kyseenalaistaa. Musiikkimaailman korkeassa asemassa oleva ja vuosikymmeniä kestäneen uran tehnyt 75-vuotias muusikko on viime aikoina paljastanut joitakin yksityiskohtia ja räjäyttänyt verkon.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Elton John (@eltonjohn)


Harva tietää, että näiden kahden musiikin jättiläisen ystävyys juontaa juurensa siihen, kun Jackson oli vielä teini-ikäinen. Jotain hän muisteli olevansa poissa maailmasta ja todellisuudesta.

Yllättävää kyllä, John kuvaili häntä “häiritseväksi ihmiseksi olla ympärillä” ja oli enemmän kuin varma, että hän kärsi mielenterveysongelmista viimeisinä vuosinaan. Kuten hän mainitsi, hän näytti olevan kykenemätön käsittelemään aikuisten seuraa.

Valitettavasti E. John on viime aikoina kohdannut vakavia terveydellisiä haasteita, jotka saivat hänet jopa lykkäämään viimeisintä kiertuettaan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant