”Mädät hampaat, puoliksi kalju” Näin vuodet ovat muuttaneet irlantilaisnäyttelijä Pierce Brosnania

Naiset olivat silloin päätä pahkaa rakastuneita James Bondiin, mutta nyt hänen katsomisensa vaatii rohkeutta! 💘➡️💔 Aika ei ole säästänyt yhtä kaikkien aikojen kuumimmista näyttelijöistä ja hänen huomattavan vanhentunut ulkonäkönsä oli suuri pettymys! 😬😱Hengitä henkeäsi pidätellen, ennen kuin näet hänen ryppyensä, mustat hampaansa ja harmaantuneet hiuksensa tässä artikkelissa! 👇

Se oli 23. huhtikuuta, kun kamerat ikuistivat tunnetun ja menestyneen näyttelijän varsin erikoisesti pukeutuneena. Hän oli kuvaamassa tulevaa urheiludraamaa Giant ja esittää Brenden Ingleä, nyrkkeilijä Prince Naseem Hamedin valmentajaa. Elokuvatähti, joka muistetaan parhaiten James Bondin roolistaan, nähtiin verkkaritakissa ja mustissa housuissa.

Tulevan elokuvan ohella, jota suuri joukko ihmisiä ympäri maailmaa odottaa, paljon huomiota kiinnitettiin Brosnanin huomattavan ikääntyneeseen ulkonäköön, joka jätti paljon toivomisen varaa. Hänen hiuksensa ovat täysin harmaantuneet, rypyt peittivät koko hänen kasvonsa ja hampaat eivät olleet parhaassa kunnossa.

”Legendan loppu!”, ”Kuinka nopeasti aika kuluu!”, ”James Bond ei ole enää sama kuin ennen”, ”Miten voimme olla näkemättä tätä?”, ”Internet riittää tältä päivältä”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant